Markten

ROKAFAST APELDOORN B.V.


Johannes Bosboomstraat 13

7312 LM Apeldoorn


Tel. (0031) (0)55-3574350

Fax.(0031) (0)55-3574355


info@rokafast.nl

Metaalverwerkende industrie


Kwaliteit

Voor uw productie heeft u behoefte aan hoogwaardige en kwalitatieve producten en een partner die een degelijke kennis heeft van uw processen. ROKAFAST biedt dit aan de metaalverwerkende industrie. De kwaliteit van onze producten is gebonden aan de hoogste standaarden en houdt deze door een zorgvuldige selectie van leveranciers en regelmatig onderzoek van de inkomende producten. Maar voor ROKAFAST gaat kwaliteit verder dan enkel productkwaliteit. Voor ons omvat kwaliteit ook leveringen, service, up-to-date documentatie, werknemers, etc.


Op maat

Zoals u, zijn we eraan gewend een vele verschillende verzoeken van onze klanten te krijgen: elke klant verdient een antwoord op maat. We behandelen uw problemen met specifieke oplossingen en advies voor producten, zowel voor engineering als voor montage.


Kennis

Onze medewerkers hebben allemaal een grondige kennis van onze producten en uw toepassingen. Voor heel specifieke vragen of advies hebben wij onze eigen technologische specialisten. Niet enkel per telefoon, maar ook op locatie, zelfs in het begin van de ontwerpfase van uw productieproces. Misschien wenst u graag één van onze seminaries bij te wonen: u neemt een paar uur of een dag om bij te benen over nieuwe ontwikkelingen, trends en nieuwe oplossingen voor de uitdagingen waar u iedere dag voor staat.


One-stop-shopping, dicht bij u

Welk product u ook nodig hebt, de omvang van ons assortiment verzekerd uw succes. Het maakt niet uit of u bestelt per telefoon, fax, bij het bezoek van een vertegenwoordiger.


Kostenbesparende oplossingen

Wij kunnen u helpen met het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen, door het aanbieden van specifieke logistieke services die uw kosten aanzienlijk zullen verminderen.


Zou u graag nooit meer iets niet in voorraad hebben, altijd de juiste producten op de juiste plaats hebben exact wanneer u deze nodig heeft en zou u deze graag efficient stockeren en bestellen zonder enige problemen? Met de logistieke services van ROKAFAST is dit allemaal mogelijk. Voor meer informatie over de logistieke services kan u onze service pagina’s bezoeken.


webshop fasteners

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

VOOR HET LAATSTE NIEUWS